Mindkét csapatunk aranyérmes a megyei diákolimpián

  Február 8-án került sor Karancslapujtőn a megyei csapat diákolimpiára. Valószínűleg a megemelt nevezési díjnak is köszönhetően a korábbi éveknél jóval kevesebb csapat nevezett a versenyre.
  Nálunk sajnos nem anyagi hanem létszám problémák merültek fel. A korábbi években volt olyan, hogy a felsős fiúknál még a B csaptunk is ezüstérmes lett, most pedig ebben a kategóriában már indulni sem tudtunk.

  Az I-II. korcsoportos fiúcsapatunknak nem volt olyan ellenfele, aki ellen igazán izgulni kellett volna, bár az egyéni versenyen tapasztalt szétszórtság szombatra sem múlt el teljesen. Simán lett meg így is az aranyérem, de az országos döntőben ez a teljesítmény édes kevés lesz.

  A lányok viszont most is egyértelműen bizonyították az elmúlt egy éves fejlődésüket. A tavaly még nagy riválisnak bizonyuló és némi szerencse segítségével is megelőzött pásztói csapatot idén már magabiztosan győzték le és egyértelműen a legjobb csapatként lettek megyei bajnokok.

  Gratulálunk mindkét csapatunknak és ne feledjék, hogy most még van két hónap a felkészülésre az országos döntőig, de - főként a fiúknak - ezt az időt nagyon alaposan ki kellene használni a sikeres szereplés érdekében.

Az I-II. korcsoportos fiú csapat (balról jobbra): Rusznyák Máté, Kis Attila Viktor, Bakos Milán, Balogh Bertold, Darvas József

A felsős lányok: Kovács Rebeka Zsófia, Kovács Veronika, Fenyő Blanka Panna