Tájékoztató a feladványfejtő versenyünkről.

Fontos!  A feladványfejtő versenyünkben csak a Salgótarjáni TSE, illetve a Gagarin Sakk-klub tagjai vehetnek részt!

Minden héten találni fogsz 3-3 új feladványt a kezdő és a haladó kategóriában. A kezdőknek valókat az alsósoknak szánom, a haladót mindazoknak, akik ezt már túl könnyűnek találják.
A megoldásokat e-mailben kell elküldened számomra mindig legkésőbb csütörtökön este 6-ig. Többlépéses feladványoknál elegendő a kezdőlépés beküldése. A lépést a sakkban szokásos módon add meg, azaz a tiszt kezdőbetűje és a lépés vonala és sora. (pl. Bc4 - bástya lép a c vonal 4. sorába). 
A megfejtők minden feladvány megfejtéséért pontot kapnak. A pontverseny állását is a honlapod követheted majd. Az év végéig korcsoportonként a legtöbb pontot gyűjtő a klubunk feladványfejtő bajnoka lesz.

 A megfejtést a feladványok alatt látható üres mezők (név, megoldások) kitöltésével add meg. Ha ezeket beírtad, kattints az "Elküldöm" feliratra. Ha ezután a "Megoldás elküldve" üzenetet kapod, akkor sikeresen elküldted nekem a megfejtésedet.

Arra kérlek, hogy a feladványok megfejtéséhez ne használj programot vagy más külső segítséget, mert - bár ezt ellenőrizni nem tudom -, a verseny célja az, hogy a tudásod gyarapodjon.