Serdülőink dobogóra esélyesen szerepelnek

  Pétervásárán rendezik ebben a szezonban a Heves megyei serdülő csapatbajnokságot. Egyesületünket a Fenyő Blanka, Kovács Rebeka, Kovács Veronika, Mede Marcell kvartett képviseli a kilenc csapatos mezőnyben. Jelenleg három játéknapon vannak túl, s eddig remekül szerepeltek csapatunk apró reménységei.

  Az első játéknapon, amely még ősszel zajlott, az első ellenfél a Gyöngyös volt, s 15,5 - 0,5-re nyertünk. Délután következett a mezőny legerősebb csapata, a már nagyobb fiúkból álló Hatvan. Az esélyeknek megfelelően 12-4-re elvesztettük ezt a mérkőzést. Ezen a játéknapon Mede Marcell 6, Fenyő Blanka 5, Kovács Veronika 4,5, Kovács Rebeka 4 pontot gyűjtött.

  A második játéknapon a Kerecsend A, majd a Kerecsend B volt a két ellenfél, s mindkettő ellen kiütéses győzelmet arattunk. A Kerecsend első csapata ellen 15-1, a 2. ellen 16-0 volt az eredmény. Ezen a napon Fenyő Blanka, Kovács Veronika és Mede Marcell is százszázalékos maradt, azaz 8-8 pontot szereztek, Kovács Rebeka 7 ponttal gyarapította a csapat összpontszámát.

  A harmadik játéknapon, amelyet március 11-én rendeztek, a hazai csapat volt az ellenfelünk, és őket is sikerült legyőzni 10-6 arányban. Fenyő Blanka és Kovács Veronika 3-3, Mede Marcell és Kovács Rebeka 2-2 ponttal zárt. A délutáni fordulóban szabadnapos volt a gárda.

  Három fordulóval a befejezés előtt az eddigi eredmények alapján joggal reménykedhetünk a dobogós hely megszerzésében. Folytatás áprilisban.  

Balról jobbra: Fenyő Blanka, Kovács Rebeka, Mede Marcell, Kovács Veronika