Tavaszvégi háziverseny

Május 31-én rendeztük meg tavaszi iskolai háziversenyünket. Ezúttal egy csoportban versenyeztek a gyerekek, sőt Nagy Erik személyében egy kezdő felnőtt is beszállt.

Csak a végeredményt látva talán nem is látunk nagy meglepetést, de a verseny nem volt ennyire egyszerű. Az ötfordulós versenyen Kovács Veronika és Vágvölgyi Ádám egyaránt 4,5 ponttal végzett a mezőny élén, de ők össze sem kerültek. Köszönhető volt ez annak, hogy Bakos Milán már a 2. fordulóban elrabolt egy fél pontot a jóval esélyesebb Veronikától, aki így átmenetileg az alsóbb táblákra került. Milán remekül játszott, de aztán komoly anyagi előnyből is szintén csak döntetlent tudott elérni Kovács Rebeka és Balogh Bertold ellen. Három forduló után Fenyő Blanka még százszázalékos volt, a két rangadóból azonban egy fél pontot tudott kihozni a Vágvöllgyi Ádám elleni döntetlennel és a Kovács Veronika elleni vereséggel.
  A legkisebbek közül ezúttal is Barna Balázs volt a legügyesebb, aki már a nagyobbakkal is felvette a harcot. Volt még egy nagy visszatérőnk is, Tóth Bálint, akit vagy fél éve nem láttunk, jött látott és nyerte a korcsoportját.

2. oszt.: 1. Barna Balázs, 2-3. Nagybalázs Kristóf, Barna Bence 4-5. Béres Balázs, Kiss Attila Viktor
3. oszt.: 1. Balogh Bertold, 2. Bakos Milán, 3. Laczkó Ákos
4. oszt.: 1. Szabó Marcell, 2. Szviták Márió, 3. Rusznyák Máté
felsős lány: 1. Kovács Veronika, 2. Fenyő Blanka, 3. Kovács Rebeka
6. oszt. fiú: 1. Vágvölgyi Ádám
7. oszt. fiú: 1. Tóth Bálint, 2. Gyurcsák András, 3. Nagy Márton Máté
"senior": 1. Nagy Erik

A csoport táblázata